Banda de alergare electrica Techfit T3000 - pret si specificatii tehnice

Viteza maxima de 18 km/ora, inclinatia in 16 trepte si pliabilitatea sunt doar cateva din caracteristicile benzii de alergat Techfit T3000. Este un aparat fitness ce te va ajuta la tonifiere, pierderea in greutate sau recuperarea dupa unele accidentari. Monitorizarea antrenamentului se face cu ajutorul computerului de mici dimensiuni ce afiseaza prin itnermediul displayului lcd urmatoarele: timp, calorii consumate, puls, viteza, distanta parcursa. Se pot face sedinte de antrenament dupa bunul plac din punct de vedere al vvitezei sau al nivelului de inclinatie sau se poate alege unul dintre cele 15 programe definite. Se pot stoca informatii si pentru trei utilizatori.

Banda de alergare electrica Techfit T3000 dispune de motor de 2.5 cp, sistem de inclinatie motorizat si sistem pentru atenuarea socului la alergare. In acest fel se ofera o alergare lejera si in deplina siguranta pentru articulatii. Cadrul metalic ii ofera stabilitate in timpul alergarii si suporta pana la 130 sarcina maxima. Dupa folosire se poate plia si depozita usor in spatiul stabilit datorita rotilor moi incluse.

Este o banda de alergat cu un bun raport calitate pret. E usor de folosit, are motor puternic si inclinatie motorizata in 16 trepte. Vezi detalii complete aici.

O poti cumpara alaturi de o reducere consistenta si 24 luni garantie. Vezi pret actualizat 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu