Beko DFN28422G - masina spalat vase economica si silentioasa

Beko DFN28422G este o masina de spalat rufe standard ce se remarca prin capacitatea de incarcare de 14 seturi, 8 programe de spalare si clasa de consum energetic A++. E un model cu latimea de 60 cm ce se prezinta bine din punct de vedere estetic si are la baza un finisaj argintiu. Avantajul oferit de acesta categorie de masini de spalat vase este reprezentata de modul de amplasare independent de mobila de bucatarie. Puteti opta si pentru o incorporare putin mai pretentioasa si trebuie sa aveti in vedere un front ce va acoperi usa.

Capacitatea de incarcare de 14 seturi o recomanda pentru situatiile cand exista multe articole de spalat cum ar fi sarbatorile si petrecerile in familie. Dispozitivele interne asigura o curatare cu pana la 50 % mai eficienta comparativ cu modelele standard. E vorba de un brat rotativ amplasat in partea superioara si care beneficiaza de rotatie de 180 grade. Cosul din partea superioara este reglabil pe trei nivele pentru a se adapta in functie de nevoile din fiecare gospodarie.
Beko DFN28422G dispune de optiune incarcare la jumatate si isi regleaza consumul in functie de incarcatura. programele incluse in grila asigura multiple posibilitati de spalare si se diferentiaza in functie de temperatura, timpul de spalare si presiunea apei. Unele dintre ele nu usca pentru a se bucura de consum energetic scazut: rapid, automat, economic,pahare, intensiv, prespalare, program special pentru curatare interioara. panoul de control are butoane simple pentru alegerea programelor si alte functii suplimentare si afiseaza timpul de spalare ramas. Masina de spalat vase Beko merita putina atentie datorita specificatiilor si tehnologiilor bune integrate si capacitatii mare de incarcare. Consumul energetic anual e de circa 266kw, iar cel de apa in cazul programului standard e de 10 litri. 
Cu un pret bun si o perioada de garantie, aparatul Beko DFN28422G e potrivit pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe fiabila, economica si silentioasa - VEZI DETALII COMPLETE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu