Bosch KGV36VW22 - combina frigorifica cu sistem avansat de racire

Bosch KGV36VW22 e o combina frigorifica cu un bun raport dotari/pret, iar aspectul principal prin care iese in evidenta e dat de volumul total de 309 litri. Sistemul de racire incorporat e unul de tipul LowFrost si este recunoscut pentru ca raceste fara depuneri de gheata asigurand un consum energetic scazut. Nivelul de umiditate este redus la interior, iar prin intermediul dezghetarii automate apa este condusa catre exterior pentru a fi evaporata.


Compartimentarea interioara e destul de bine realizata, iar zona de racire dispune de un volum de 215 litri. Cele trei rafturi din sticla securizata si suportul de sticle sunt accesoriile ce le veti gasi in dotarea frigiderului. Zona speciala pentru pastrarea fructelor si legumelor se bucura de temperatura optima si umiditate redusa pentru a pastra cat mai mult tip aceste tipuri de alimente. Usa are trei suporturi incorporate pentru a raci sticle sau recipiente de diferite inaltimi.
Noua combina frigorifica Bosch KGV36VW22 a aparut deja in oferta magazinelor online si o puteti gasi la un pret convenabil avand in vedere tehnologiile de racire puse la dispozitie. Congelatorul are trei compartimente, iar unul dintre acestea e de dimensiuni mari pentru a permite depozitarea alimentelor voluminoase. Cu o inaltime de 186 cm si un design complet alb, noua combina frigorifica cu sistem de racire LowFrost e usor de instalat in orice tip de bucatarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu