Combina frigorifica Samsung RB41J7359S4 Chef Collection

Samsung RB41J7359S4 e o combina frigorifica premium si face parte din categoria "Chef Collection". Primul lucru care iese in evidenta este aspectul modern, volumul total de 406 litri si cateva tehnologii moderne care ajuta la mentinerea alimentelor la temperaturi optime si gata sa fie gatite in orice clipa.

 Frigiderul este amplasat in partea superioara si are un volum de 276 litri. Racirea se face cu ajutorul tehmologiei moderne No frost, asa ca nu vor exista acumulari de gheata si nu vom avea batai de cap la dezghetarea aparatului.Compartimentarea este una inteligenta si astfel conceputa pentru a depozita cat mai multe alimente si recipiente. Aici vorbim de 3 rafturi din sticla, 6 compartimente pe usa, spatiu special pentru fructe si legume si unul pentru a branzeturile. Congelatorul are o capacitate buna de congelare si aici vorbim de 14 kg/24 ore. Are un volum total de 130 litri si 3 compartimente cu deschidere completa.

 Samsung RB41J7359S4 e unul foarte economic pentru ca este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. La exterior vorbim de un aparat generos ce vine cu dimensiunile de 201.7 x 59.5 x 70 cm. Finisajul e unul modern ce are la baza culoarea argintie. Pentru reglarea temperaturii si selectia diverselor functii avem la dispozitie un panou amplasat pe usa si aici avem integrat si un display LCD pentru afisarea acestor informatii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu