HECHT 9534 SQ - freza cu motor pe benzina

HECHT 9534 SQ este o freza ce poate arunca zapana la o distanta de 15 m si, asemanator si modelului Ruris Himalaya 602, isi gaseste aplicatii in zonele intinse unde e necesata o deszapezire intr-un timp relativ scurt. Este echipata cu un motor destul de puternic ce lucreaza in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 402 cc. Acesta asigura 6 trepte pentru directia de mers inainte si 2 inapoi.

Panoul de comanda este destul de simplu de utilizat si toate comenzile se afla la indemana. Pentru zilele mai geroase de un real ajutor sunt manerele incalzite, iar pe timp de noapte poti folosi farul din dotare. Pornirea se poate face atat prin conectarea la 220 v cat si in mod clasic cu ajutorul demarorului actionat de sfoara. HECHT 9534 SQ  asigura o latime de lucru de 87 cm si o inaltime de 51 cm.
Zonele cu gheata nu ar trebui sa fie o problema pentru aceasta freza pentru ca are cutite desul de rezistente alcatuite din otel. Pastreaza ordine in zona de lucru cu ajutorul tunului ajustabil ce se poate roti intr-un unghi de pana la 190 grade.  Eu va recomand aceasta freza pentru zapada daca vrei ceva rezistent si care sa aiba o capacitate buna de a elibera drumul de zapata acumulata.

Vezi detalii complete