Candy CFM 3350 - combina frigorifica cu volum 250 litri la un pret bun

Candy CFM 3350 este o combina frigorifica ce ofera spatiu suficient fie ca vrem sa congelam unele produse sau dorim sa le pastram pentru cateva zile la rece in vederea consumului. Arata bine si din punct de vedere al designului si cred ca se potriveste in orice bucatarie. Este un model finisat pe alb si nu va recomand sa il mascati cu alte usi pentru ca arata destul de bine.

Candy CFM 3350 ofera in zona frigiderului 3 rafturi din sticla securizata, compartiment special pentru fructe si legume si cateva rafturi pe usa pentru a raci diverse sticle. Sistemul de racire pentru ambele zone este de tip NoFrost si asta ne ajuta mult pentru ca nu mai trebuie sa pierdem timpul cu dezghetarea manuala.
Congelatorul este impartit cu ajutorul celor trei rafturi transparente. Acestea se deschid complet si ofera o buna vizibilitate la interior. Usile sunt reversibile, adica se poate schimba pozitia de deschidere pentru face economie de spatiu. Candy CFM 3350 are in dotare un singur compresor, o autonomie fara curent de 20 ore si un nivel de zgomot de doar 43 db. E o combina frigorifica recomandata si pentru familiile mai numeroase pentru ca ofera spatiu suficient pentru depozitare. Consumul de curent e unul redus datorita incadrarii in clasa de eficienta energetica A+

Electrocasnicul are un pret destul de bun pentru ceea ce ofera. Vine cu garantie 24 luni si transport gratuit. Comanda online !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu