Candy CDI 2010 - masina spalat vase incorporabila la un pret redus

Nu prea concep in ziua de azi o bucatarie moderna fara o masina de spalat vase incorporabila. Aceasta ne scuteste de mult timp pierdut si ofera si vase bine curatate si dezinfectate alaturi de posibilitatea de a spala si articole mai mari cum ar fi oale sau tigai. Candy CDI 2010 este un astfel de aparat si vine cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, control electronic, 6 programe de spalare si clasa de eficienta energetica A+.

Candy CDI 2010 este un model complet incorporabil si pentru o integrare corecta in cadrul mobilei de bucatarie trebuie sa aveti in vedere dimensiunile 60 x 57 x 82 cm. Vine cu un finisaj pe argintiu, iar panoul de control isi face aparitia la deschiderei usii. Aici intalnim butoanele pentru selectia temperaturi sau programelor de spalare precum si un afisaj ce indica cateva informatii. Programele de spalare se diferentiaza de cele mai multe ori prin temperatura apei folosita la spalare, dar si un un timp de curatare mai mare aplicat in cadrul setarilor intensiv sau inmuiere (folosite la articole cu un grad de murdarie mai mare).
Preturile masinilor de spalat vase automate sunt intr-o descrestere usoara si asta pentru ca apar tot mai multe modele de la variati producatori. Va recomand un astfel de dispozitiv daca vreti ceva modern in bucatarie care sa ofere rezulatate buna din punct de vedere al spalarii preturilor.

Candy CDI 2010 este potrivita pentru un buget mediu, are garantie 24 luni si beneficiaza de transport gratuit. Detalii complete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu