Samsung Galaxy S7 - pret si specificatii

Samsung Galaxy S7 este anuntat pentru aparitia in luna februarie a acestui an si cred ca o sa apara pentru precomanda si pe emag, locul unde cred ca va avea cel mai bun pret. Este un telefon ce exceleaza atat la capitolul dotari cat si din punct de vedere al designului.
Exynos 8 Octa 8890 este procesorul ce va oferi o viteza destul de buna in aplicatii sau in jocurile ce solicita multe resurse. Capacitatea de memorie ram a fost ridicata pana la 4 GB si nu ar trebui sa fie probleme in comutarea dintre aplicatii. Pentru filme, poze sau alte fisiere avem la dispozitie 64 gb, dar cred ca vor fi modele si cu o capacitate mai mare.

Galaxy S7 are un display Super Amoled cu diagonala de 5.1 inch si va oferi imagini la rezolutia maxima de 1440 x 2560 pixeli. Galaxy S7 Edge va avea un ecran ceva mai generos si va ajunge pana la 5.5 inch.
Camera principala e una destul de moderna si dispune de numeroase caracteristici speciale printre care detectia fetei sau autofocusul. Aceasta are o rezolutie de 12 mp, iar pentru alte cadre o putem folosi si pe cea secundara care ofera doar 5 mp.

Pe partea de conectica nu prea e vizibil niciun minus pentru ca dispune de toate posibilitatile de conectare moderne. In plus, portul infrarosu ajuta la transferul rapid de fisiere sau poate comuta diverse aparate cum ar fi televizoarele inteligente.
143.4 x 70.8 x 6.9 mm sunt dimensiunile ce caracterizeaza aceasta vedeta a anului 2016. Nu sunt sigur asupra designului final pentru ca am citit pe internet variante ce inclina catre o constructie metalica patratoasa, dar si catre una cu margini rotunjite si fine.

Bateria este un alt capitol la care exceleaza Samsung Galaxy S7. Pe langa autonomia destul de buna, aceasta beneficiaza de o incaracare destul de rapida (se incarca 83% cam in 30 minute), iar un plus de comoditate este asigurata si de incarcarea prin wi-fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu