Whirlpool Supreme NoFrost BSNF 8121 W - combina frigo cu finisaj din inox

Whirlpool Supreme NoFrost BSNF 8121 W este o alegere buna daca cauti un aparat de racire modern, silentios si care sa ofere destul de mult spatiu pentru depozitare. Aspectul exterior este unul placut, cu linii bine conturate, un finisaj ce se curata usor si cu manere orizontale integrate in usi. Se integreaza usor spatiilor cu dimensiunile de minim 59.5 x 65.5 x 188.5 cm si arata bine mai alex daca mobila de bucatarie are aceleasi tonuri de culori.

Whirlpool  BSNF 8121 W are un sistem de racire de tip No Frost, volum total disponibil 315 litri si clasa de eficienta energetica A+. Aceasta se traduce printr-un consum relativ redus de energie, dar asta depinde si de treapta pe care o tinem pornita. Ofera suficient spatiu pentru racirea alimentelor sau pentru congelare si se recomanda chiar si familiilor mai numeroase.
Frigiderul beneficiaza de o pozitie clasica, adica superioara. Are un volum de 221 litri, patru rafturi reglabile din sticla si destule suporturi si pe usa pentru a raci diferite recipiente. In partea inferioara intalnim congelatorul cu volumul total de 94 litri, trei sertare cu deschidere completa si acelasi sistem de racire fara gheata.

Pentru o buna vizibilitate la interior avem integrat un sistem de iluminare pe baza de leduri, iar clipa de neatentie in cazul uitarii usii deschise este semnalata acum printr-un semnal sonor. Whirlpool BSNF 8121 W este un aparat cu un nivel scazut de zgomot (42 db) si nu prea se va face auzit. Exteriorul mi se pare unul destul de reusit, clasa de consum e una buna, iar volumul interior face fata cerintelor multor familii pe plan de pastrare la rece ori congelare. Vezi si Candy CFM 3350 - aparat frigo cu 250 litri volum total.


Combina frigorifica are o garantie de 24 luni si beneficiaza de transport gratuit. De asemenea, are un bun raport calitate/pret. Vezi pret actualizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu