Samsung 55JS8500 - tv SUHD cu ecran curbat si procesare 3D

Samsung 55JS8500 este un smart tv cu procesare 3D ce are incorporata tehnologia Nano Crystal Color. Asta inseamna o optimizare vizibila a imaginilor, luminozitate mai buna si multe alte caracteristici cu rolul de a oferi o noua experienta in domeniul vizionarii tv. Chiar daca este un produs al anului 2015 consider ca este unul destul de modern: are ecran curbat, o diagonala de 138 cm si rezolutii ultra hd pentru imaginile afisate (3840 x 2160 pixeli).

Samsung 55JS8500 are un pret mediu daca e sa privim la costul celorlalate modele din aceeasi gama. Alternative ar putea fi asigurate de 48JS8500 - 121 cm diagonala sau 65JS8500 - 163 cm, ambele modele cu aceleasi caracteristici.

Sistemul audio integrat ofera o putere de 40 w si nu cred ca mai e necesara conectarea la unul extern. Este vorba de un model stereo cu numeroase caracteristici pentru un efect sonor in functie de programul urmarit, sunet 3D si woofer integrat.
Pentru receptia posturilor modelul Samsung foloseste un tuner digital, iar pentru redare puteti apela la playerul multimedia pentru majoritatea fisierelor aparute. Capitolul conexiuni ofera cam tot ce avem nevoie pentru a scapa de clasicele cabluri. Avem wi-fi integrat, slot CI+, porturi HDMI si USB si jack pentru casti ori alt sistem audio.  

Designul aparatului este unul placut alaturi de margini subtiri si un picior de sustinere finisat pe argintiu. Asadar, daca vrei un aparat modern care sa exceleze la capitolul video iti recomand Samsung 55JS8500. Are si ecran curbat pentru o experienta inedita, sunet clar si o interfata usor de folosit si datorita telecomenzii smart.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu