Kring F101D - bicicleta fitness cu volanta exterioara

Kring F101D este o bicicleta fitness din clasa premium si asta pentru ca are un design bine pus la punct si cadru din otel - material foarte rezistent si usor. Este diferita de modelele obisnuite si asta pentru ca are volanta pozitionata in exterior.

Pentru executarea exercitiilor fitness sau pentru recuperare Kring F101D ofera posibilitatea reglarii intensitatii la pedalare pe parcursul a 8 trepte de rezistenta. Sezutul este unul ajustabil si permite folosirea de persoane de inaltimi diferite.

Picioarele pentru sustinere sunt destul de solide si dispun de insertii de cuciuc pentru a proteja suprafetele. Manerele au senzori integrati si transmit informatiile la computerul central pentru afisarea in cadrul displyului LCD a urmatoarelor: viteza, timp, calorii, distanta parcursa si pulsul.

Bicicletele fitness pot fi folosite in largul casei cand vremea de afara nu e prea buna. Nu ocupa prea mult spatiu si se depoziteaza usor dupa folosire. Observati si din poza atasata ca acest model e dotat cu un suport special pentru tableta ori telefon.

Kring F101D are o reducere de 35% in acesta perioada si poate fi o varianta buna daca esti in cautarea unei biciclete fitness care sa nu coste prea mult. Vezi pret cu reducere !

Poate fi comandata si alaturi de un disc senzorial Kring V10 fara alte costuri suplimentare. Vezi oferta !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu