Hotpoint- Ariston RPD 1165 DX EU

 Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU este un dispozitiv indicat pentru persoanele ce doresc o capacitate mare de incarcare, tehnologie moderna si consum redus de energie datorita incadrarii intr-o clasa de eficienta energetica destul de buna.

Capacitatea de incarcare de 11 kg e una potrivita pentru pensiuni, dar si pentru familii formate din mai multi membrii. Poti spala in acest mod lenjerii destul de voluminoase, dar si o cantitate mai mare de articole cu un cost ceva mai redus comparativ cu doua cicluri separate de spalare. La o asa capacitate era necesara si o viteza de stoarcere mai mare, si iata ca in cazul  Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU aceasta ajunge pana la 1600 rpm.


Cele 16 programe din dotare ofera posibilitati numeroase de spalare indiferent de tipul de tesatura: haine delicate, haine pentru persoanele cu alergii, rufe albe sau lenjerii din bumbac, haine mixte, sport sau sintetice.



Direct Injection, Sistem Overflow si Digital Motion sunt doar cateva din tehnologiile prezente la modelul de fata. Nivelul de zgomot redus este asigurat de motorul silentios, dar si de buna izolatie de la interior. Panoul de comanda e unul bine pus la punct si pastreaza liniile bune ale aparatului.

Compartimentul pentru detergent este usor amplasat in interior, consola pentru selectia programelor ocupa o pozitie centrala, iar displayul LCD este unul destul de generos pe care se poate citi destul de usor informatiile necesare. Butoanele din zona servesc pentru a activa pornirea intarziata, selectarea vitezei pentru centrifugare si pentru a pune pauza ciclului de spalare.


Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU se distinge prin dimensiunile de 85 x 59.5 x 60.5 cm, finisaj modern pe alb si un hublou generos cu insertie de metal pe margine. Este o masina de spalat rufe destul de incapatoare, cu un consum redus si care reuseste sa ofere rezultate destul de bune pe planul spalarii rufelor. De asemenea, in aceasta perioada este activa o reducere de pret de pana 50%. Vezi pret actualizat






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu