LG F12B8QD1 - masina de spalat rufe din clasa A+++ cu 13 programe

Cu o capacitate de incarcare de 7 kg si incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, LG F12B8QD1  e recomandata chiar si pentru familiile mai numeroase si care prefera un numar mediu de programe de spalare. Masina de spalat rufe detine un design clasic, finisaj pe alb si un display LCD destul de generos si usor de citit. E un aparat simplu de utilizat, dar vine de la un brand remarcat prin nivelul de zgomot redus al electrocasnicelor si rezistenta indelungata in timp.

LG F12B8QD1 - Vezi pret actualizat 


Grila de programe se lauda prin 13 setari stabilite pentru a spala majoritatea tipurilor de tesaturi. E vorba de program rapid, pentru sintetice, haine sport sau delicate, etc. Selectarea programului favorit se face prin intermediul consolei centrale. Displayul lcd are in zona butoane pentru selectarea temperaturii sau alegerea unei trepte pentru viteza de centrifugare. Se poate programa si pornirea intarziata, functie utila in cazurile in care dorim haine gata de uscat la o ora anume.

 LG F12B8QD1 se remarca prin dimensiunile de 85 x 60 x 55 cm alaturi de un finisaj pe alb. Cuva este alcatuita din polipropilena, iar otelul intra in compozitia tamburului. Nivelul de zgomot de 54 db la spalare face din acest aparat unul silentios chiar si pe functia centrifugare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu