Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090 - pret si specificatii tehnice

Beko BHIN 090 este un aparat de aer conditionat in clasa A++ care are o capacitate de racire de 9000 btu. Are in componenta un filtru avansat 4 in 1: antibacterian, antipraf, dezodorizant si anti-alergic. Aceste dotari sunt destul de bune pentru a ne asigura de un aer curat respirat in locuinta. Se monteaza in mod standard pe perete si beneficiaza de un design modern.

Functiile intalnite in cadrul modelului Beko sunt unele uzuale si le intalnim la majoritatea aparatelor de aer conditionat: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie. Functiile speciale pun la dispozitia utilizatorului urmatoarele: timer reglabil, auto-restart - aparatul se va pune in functie automat in cazul in care s-a oprit din cauza lipsei energiei electrice, dezghetare automata, functionare pe timp de noapte - functionare la nivel de zgomot redus pentru un somn linistit, ion guard - asigura un aer curat pentru respirat in camera respectiva datorita generatorului de ioni negativi.

Unitatea interioara are un design modern si se potriveste in orice camera. Are capacitatea de dezumidificare de 1 l/ora si asigura un debit de 420 mc in decurs de 60 minute. Displayul lcd este incadrat in capacul carcasei si afiseaza informatii despre temperatura curenta si functia de racire aleasa.

Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 e potrivit pentru aceste zile calduroase si se recomanda in special pentru amplasarea intr-o garsoniera. Beneficiaza de un pret accesibil alaturi de transport gratuit, perioada de garantie. Pentru a raci o suprafata mai mare va puteti indrepta catre modelele similare de la acelasi brand.

Recomandari:

Este aparatul potrivit pentru cei ce doresc ceva eficient potrivit pentru un buget mediu - vezi oferta completa.

Il poti gasi in aceste zile alaturi de o reducere de pret consistenta - vezi detalii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu