Arctic AK54305+ - review, pret si specificatii tehnice

Arctic AK54305+ e o combina frigorifica cu un bun raport calitate/pret ce se bucura de volum mare pentru depozitare, aspect exterior placut si un consum redus datorita sistemului de racire ce functioneaza fara depuneri de gheata.
Frigiderul ofera un volum pentru depozitare de 204 litri, are patru rafturi din sticla securizata ce rezista la greutate mare si alte patru suporturi pe usa pentru a raci diferite sticle. Compartimetnul special pentru fructe si legume ofera conditii optime pentru a pastra timp indelungat aceste alimente.
Congelatorul ocupa pozitia clasica si se bucura de un volum normal de circa 87 litri. Aici gasim 3 compartimente cu detasare completa, sistem pentru dezghetare manual si o capacitate de congelare de 4 kg/24 ore.
Combina frigorifica Arctic AK54305+ e potrivita pentru cei ce doresc sa inlocuiasca vechiul model si cauta ceva cu pret redus care sa fie rezistent in timp. Are usi reversibile pentru a modifica pozitia de deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie. garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor. Nivelul de zgomot redus il incadreaza in clasa celor silentioase, iar autonomia de 16 ore asigura pastrarea in bune conditii a alimentelor atat timp cat lipseste energia electrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu