Samsung UE50MU6179 - smart tv 4k cu sistem de operare Tizen

Samsung UE50MU6179 e un televizor smart din gama 2017 care afiseaza imaginile la rezolutie 4K in cadrul unui display plat cu diagonala de 125 cm. Accesul la functiile smart e foarte rapid datorita sistemului de operare Tizen.
Sonorizarea are la baza un sistem audio stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20 W. Sunetul este captivant datorita tehnologiilor avansate si beneficiaza de claritatea chiar si la trepte ridicate ale volumului.
Receptia este asigurata de un tuner digital ce beneficiaza si de o intrare clasica de antena. In acest caz nu mai este nevoie de decodorul extern, receptia facandu-se la un nivel calitativ mult mai inalt. Multiplele posibilitati de conecare asigura redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare externe(usb, hdmi), conectarea la internet pentru accesul la functiile smart (wi-fi) sau folosirea drept monitor prin intermediul iesirii speciale pentru pc.


Televizorul smart Samsung UE50MU6179 se prezinta bine din punct de vedere estetic si are la baza un plastic de culoare neagra, picior de sustinere elegant cu aplicatie metalica si margini slim in zona ecranului pentru a oferi senzatia de spatiu. Arata bine pe orice comoda tv, dar un efect vizual placut poate fi obtinut si prin suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu