Samsung 50MU6172 - pret, review si specificatii tehnice

Pastram tot categoria televizoarelor smart si aducem azi la review modelul Samsung 50MU6172, device ce are la baza un edge led capabil sa ofere imagini de calitate, culori naturale si detalii bine scoase in evidenta. Diagonala masoara 126 cm, aspectul imaginii fiind de 16:9.

Pret Samsung 50MU6172

Noul televizor Samsung a aparut deja in oferta magazinelor online si se bucura de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. E un aparat potrivit pentru sufrageriile spatioase, se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar tehnologiile smart permit accesul rapid la navigare pe internet, vizualizarea seriale sau videoclipuri sau rularea aplicatiilor sau jocurilor specializate. Se cunoste faptul ca tehnologia 4k e de patru ori mai mare decat in cazul unui model ce ofera doar full hd. Pe langa acest aspect sunt integrate si anumite caracteristici superioare pentru imagine pentru optimizarea culorilor, claritatea imaginilor si pentru a ajusta nivelul contrastului.


Sistemul audio este o piesa importanta in cazul unui astfel de televizor. Puterea de iesire de 40 W este asigurata de un model stereo cu numeroase imbunatatiri pentru a oferi un sunet captivant si de calitate. Tunerul digital e responsabil pentru receptia posturilor si nu mai e nevoie de aparatele externe pentru decodare. Calitatea receptiei va fi imbunatatita, iar pe comoda tv va fi mai mult spatiu pentru ca puteti renunta la vechiul decodor si la telecomanda suplimentara. 

Prin wi-fi se permite conectarea la internet necesara pentru accesul la functiile smart. Wi-fi direct permite partajarea continutului de pe tableta sau telefoane mobile direct pe displayul generos pentru o vizionare de calitate 4K. Iesirea audio digitala, porturile hdmi, usb sunt alte posibilitati de conectare cu aparatele externe ce le gasim integrate in cadrul modelului Samsung 50MU6172.

Trebuie sa recunostem faptul ca se prezinta bine si din punct de vedere estetic si arata exceptional din orice unghi va fi privit. Noul televizor se integreaza perfect in orice camera si ii aduce un plus de stil. Piciorul de sustinere e unul modern si ofera stabilitate bucurandu-se de un aspect metalic la exterior. Samsung 50MU6172 e aparatul potrivit pentru cei ce sunt in cautarea unui smart tv care sa puna la dispozitie vizionari la standarde ultra hd. Accesul se face printr-o singura telecomanda, iar contrlul vocal reprezinta o dotare tot mai prezenta pe televizoarele momentului. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu